LBBRHZN.nl gaat stoppen en gaat verder als Circulogic.nl!

Beste trouwe lezer van mijn blog, ik ga inderdaad stoppen met LBBRHZN.nl, maar is stop niet met bloggen. Ik ga verhuizen naar een nieuwe site: www.circulogic.nl.

Al een tijdje liep ik rond met het idee om het anders aan te gaan pakken. Ik vind namelijk dat we met elkaar wel voldoende rapporten hebben geproduceerd. Ik zie dat ze ook steeds over hetzelfde gaan. Ook ik doe met LBBRHZN.nl “mee” aan deze rat-race… We beschrijven met elkaar steeds maar weer de wenselijke ambitie! Maar daarmee blijft het circulaire landschap nog steeds heel leeg. Als recentelijk ook nog het Planbureau van de Leefomgeving een rapport uit brengt waarbij ze aangeven dat we de laatste 10 jaar op circulair gebied behoorlijk stil staan, dan ga je toch nadenken. Wanneer gaan we er nu aan beginnen, wie gaat er beginnen, hoe ga IK beginnen? Tijd voor ACTIE!

Circulogic

De website Lbbrhzn.nl stopt en Circulogic.nl gaat verder. We gaan het gewoon doen! Maar niet alleen, ik heb twee nieuwe collega’s gevonden die met mij concrete circulaire projecten gaan realiseren. Jack de Kraaij is aangeschoven en ook Adriaan Hellemans sluit aan. Beiden frisdenkers, creatievelingen die de theorie kunnen vertalen naar de praktijk. Ieder met hun eigen specialisme. Adriaan is subsidie-virtuoos en Jack is een organisatie-veranderaar. Zijn ze dan in dienst? Nee, Adriaan werkt net als ik bij de gemeente Apeldoorn en heeft er een eigen bedrijfje naast. Jack werkt als een volledig zelfstandige.

Ik geloof heel sterk in het concept van Circulogic: Wij zijn circulaire doeners. Want we kennen de overheidsorganisatie van binnenuit en weten maar al te goed hoe moeilijk het is om van een visie naar een uitvoeringsdocument te komen en het dan ook nog in de praktijk te gaan realiseren!

Inmiddels hebben we al een hele mooie opdrachten bij de provincie Utrecht kunnen afronden. Hierbij hebben we namens de provincie Utrecht een bestaande zoutstrooier circulair gemaakt door hem te refurbishen. Ook hebben we 19 zoutstrooiers en 49 sneeuwploegen circulair aanbesteed. Kijk hier maar even voor dit heeft opgeleverd! Hiermee bewijzen we maar weer eens dat het circulaire landschap helemaal niet zo leeg hoeft te zijn.

Hoe nu verder?

Alle blogjes van LBBRHZN.nl zijn overgezet naar Circulogic.nl. Ik zal er voor zorgen dat alle mailabonnementen van LBBRHZN worden overgezet naar Circulogic. Dus dan krijg je nog steeds de notificatie als er een nieuwe blog is. Mocht je dat niet willen, geen probleem bij de eerst volgende blog kun je je via de “afmeld knop” onderaan de blog uitschrijven.

Dus: kom maar op met je rapport over je ambitie die ligt te wachten in je bureaula. Wij maken er werk van. Nieuwe website, nieuwe collega’s, mooie projecten (en ja, ook af en toe een blogje als vanouds ).

Wij gaan impact maken, doe je mee?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.