De Kluskoffie die zorgt voor overzicht, focus en nieuwe energie! Laagdrempelig advies. Zit je met een probleem, wil je meer weten over bijvoorbeeld (circulair) aanbesteden of gebruik maken van mijn netwerk om in je eigen business verder te komen. Onder het genot van een kopje koffie spreek ik af in een cafe om de hoek of ontmoeten we elkaar via Skype. Ik kan ook even bij je langs komen als je wat meer tijd denkt nodig te hebben. Ontvang een eerlijk advies van iemand die weet wat er speelt als het gaat om aanbesteden en circulair werken.

Voor wie?

Ik weet hoe de hazen lopen binnen de overheid. Vanuit dat perspectief kan ik je helpen. Dat kan als een collega, om je te helpen met nieuwe vormen van aanbesteden en circulariteit. Het kan ook zijn dat je als marktpartij  wilt weten of jouw offerte vanuit de juiste invalshoek is geschreven. Ik heb wel een belangrijke voorwaarde: onze samenwerking moet een bijdrage leveren om de afstand tussen markt en overheid te verkleinen. Oprecht, eerlijk een duurzaam. We kunnen niet zonder elkaar en we hebben elkaar nodig. Daar geloof ik in!

Aanbestedingsadvies

Wat wil je allemaal gaan uitvoeren? Hoe wil je dat in de markt gaan zetten en zorgt die strategie er dan ook voor dat je ook bereikt wat je wilt? Ik deel graag mijn ervaringen met je. Ik denk met je mee en we kunnen om tafel gaan zitten met mensen die ik ken binnen mijn netwerk. Dat kunnen bijvoorbeeld aanbestedingsjuristen zijn of aannemers die weten hoe je de uitvraag zo moet opstellen zodat je weet wat je krijgt. Werken vanuit vertrouwen met oog voor vakmanschap.

Welke EMVI-criteria moet ik hanteren en stel je de onderlinge weging dan precies op? Ik kan je helpen meedenken bij het maken van de juiste keuzes. Mocht je dat willen dan kan ik aanschuiven bij het beoordelen van de ingediende offertes.

Sparring- en Brainstormsessie

Wil je een keer sparren over nieuwe plannen? Zijn ze haalbaar? Hoe stel je realistische doelen. Wat moet je doen om ze te halen? Ik denk graag met je mee.

Krijg weer focus door samen samen prioriteiten te stellen en je doelen vastleggen. Wat heb je nodig, waarom en wanneer? Wat kun je zelf doen, welke tools kun je daarbij gebruiken en hoe doe je dat op een juridisch juiste manier. Ik help je de juiste keuzes te maken én ik zorg er voor dat je niet dezelfde fouten maakt die andere collega’s onnodig hebben gemaakt.

De meeste adviestrajecten worden persoonlijk door mij begeleid. Ik adviseert graag op maat, waardoor de adviestrajecten flexibel zijn. Ik schroom niet je te koppelen aan mensen die je misschien beter en sneller verder kunnen helpen. Een adviestraject duurt minimaal 1 uur.

Het gaat om jou, dus ik pas mij aan. Wil je graag een adviestraject of heb je er vragen over? Neem gerust contact met mij op. Dat kan door te mailen naar info@lbbrhzn.nl of bel me even (+31) 646000841.

© Lbbrhzn