Hoe werkt het?

Soms heb je van die vragen waar je gewoon even iemand voor zoekt om mee te sparren zonder formele opdrachten, offertes of verplichtingen. Om een middag te brainstormen om te kijken of iets werkt. Kies de voorraad Kluskoffie die het beste bij je past. Daarna rekenen we af. De voorraad schrijf ik vervolgens in mijn systeem bij. Heb je een keer een vraag of wil je dat ik even snel wat voor je kom doen, maak dan gebruik van je voorraad. Bel of mail en laat weten dat je gebruik wilt maken van je voorraad. Ik schrijf het vervolgens af van wat je gebruikt hebt en stuur je een mail met de voorraad die je nog over hebt.

Kleine kopjes

105,-p/uur

10 uur advies
totaal: € 1.050,-

Flinke koppen

100,-p/uur

20 uur advies
totaal: € 2.000,-

Grote mokken

95.-p/uur

40 uur advies
totaal: € 3.800,-

Kan ik mijn pot in één keer leeg maken?

De hele voorraad in één keer opmaken is niet de verstandig want daar krijg je na afloop ontwenningsverschijnselen van. Het is de bedoeling dat je er elke keer een of enkele kopjes drinkt en de rest bewaart voor een volgende keer.

Aan wie mag ik de Kluskoffie schenken?

Lbbrhzn “Kluskoffie” is een exclusief product. Ik hou het dat daarom graag exclusief beschikbaar voor de klanten van Lbbrhzn. De Kluskoffie is er speciaal voor jou en jouw bedrijf. Krijg je mensen of bedrijven op bezoek, schenk hen dan een andere koffie of laat ze ook de Kluskoffie van Lbbrhzn aanschaffen. Het is tenslotte een aanrader, niet waar?

Hoe lang blijft Kluskoffie vers?

Kluskoffie vers gezet is het lekkerst maar vers gemalen en vacuumverpakt blijft het wel tot 24 maanden goed. Daarna kun je de voorraad helaas niet meer gebruiken.

Ik heb nog maar een beperkte voorraad, want nu?

Is de voorraad Kluskoffie niet toereikend, dan sturen ik je voor het overige gewoon een factuur.

Inmiddels overtuigd? Bel, mail of app mij even dan maken we een afspraak over hoeveel koffie je zou willen afnemen.

©Lbbrhzn