Wie is LBBRHZN.

LBBRHZN staat voor Sander Lubberhuizen. Werkzaam op het gebied van de circulaire economie en de energietransitie. Een wereld die zich afspeelt op het grensvlak van markt en overheid, innovaties, duurzaamheid en aanbesteden. Ik begrijp als je iets nieuws wilt aanbesteden waar je mee te maken krijgt. Ik weet precies hoe je dat handig en efficiënt moet aanpakken en hoe de overheid werkt. Ik denk graag met je mee en samen vinden we nieuwe oplossingen. Iedere organisatie is anders en iedere duurzame stap vraagt om een frisse blik maar ook om lef.

“Bewust omgaan met de samenleving begint met mensen die durven om anders te denken en met die ambitie ook echt op pad gaan om het anders te doen.”

Projectleider -manager

Ik ben een projectleider met hart voor de duurzame zaak en oog voor de balans tussen budget, mens en milieu. De eigenheid van de organisatie en medewerkers vormen de leidraad voor een LBBRHZN aanpak. Nieuwe mogelijkheden ontstaan door geldende regels creatief en speels te benaderen. LBBRHZN jaagt aan, schept ruimte voor verandering en levert een eindresultaat dat past bij de next step van de organisatie en de medewerkers.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met mij op.

Ik wil weten hoe het zit

Ik ben van oorsprong een civieltechneut met inmiddels veel kennis over innovatieve aanbestedingen en duurzame samenwerkingen tussen markt en overheid. Ik ben geïnteresseerd in wat er speelt, ik wil weten hoe het zit, de vraag achter de vraag. Daarom blog ik ook met wat ik vind. Over van alles. Omdat het kan. Inmiddels ben ik, met een tussenstop bij een ingenieursbureau al ruim dertien jaar bij binnen de overheid aan het werk. Eerst als projectleider en later als leidinggevende binnen het Ingenieursbureau. Hierbij heb ik zes jaar leiding gegeven aan een team met civiele projectleiders en directievoeders.

Blog

Ik publiceer artikelen en signaleer ontwikkelingen op het gebied van circulariteit en de energietransitie. Ik zet graag mensen aan het denken en innovatie speelt hierbij een belangrijke rol. Regelmatig post ik via LinkedIn persoonlijke, vaak werk gerelateerde berichten. Als experiment, maar ook als dyslectische uitdaging ben ik na de zomer van 2015 een weblog gestart. Vanuit de filosofie “Als iets lastig is dan moet je het juist gaan doen!”.

Met vallen en opstaan komt ik er na een flink aantal blogberichten achter dat het soms best lastig is om bepaalde onderwerpen op een goede manier onder woorden te brengen. In hoeverre heeft wat ik schrijf ook een relatie met mijn overheidswerkgever? Ja, ik haal zeker een deel van zijn inspiratie uit mijn werk. Het is echter niet de bedoeling dat mijn opmerkingen opgevat moeten worden als uitspraken die ik doe namens mijn werkgever!

Wilt je als eerste op de hoogte worden gehouden van nieuwe berichten meld je dan aan via de link die hiernaast staat. Hiermee krijg je direct alle berichten als eerste in uw mailbox.

PVG-20130930-0057

Management Drives

Mijn Management Drives (drijfveren) zijn: Ondernemer (oranje), Inspirator (geel) en Regelaar (blauw) en passen bij de manier waarop ik mijn werk vorm geef. Het idee dat men mij een innovatieve bedenker van nieuwe ideeën vindt, bevalt mij wel.

De algemene trend binnen de overheid is, mede ingegeven door het vertrek van inhoudelijke kennis dat deze aan het veranderen is richting een regie voerende organisatie. De markt zal een grotere rol gaan spelen en de overheid zal zich opnieuw moeten gaan ‘uitvinden’. Voor mij is dat een mooie uitdaging om mee aan de slag te gaan.

Wil je meer informatie over mij, kijk dan even op mijn LinkedIn pagina, Facebook pagina of volg mij op Twitter.

© Lbbrhzn